blog-logo

Prima franciză Pegas se deschide la Brașov, cu oferte de Black Friday

Prima franciză Pegas se deschide la Brașov, cu oferte de Black Friday
Prima franciză Pegas se deschide sâmbătă, 17 noiembrie, la Brașov, în magazinul situat în mall-ul de la ieșirea din oraș către Bran. Acesta are o suprafață de 100 de metri pătrați, iar până acum investiția se ridică la 40.000 de euro, 70% din sumă fiind dedicată produselor.
Deschiderea oficială vine împreună cu o ofertă spectaculoasă și mult așteptată de Black Friday, unde cele mai multe produse vor avea reduceri semnificative, de până la 80%.

Prima franciză Pegas a fost pusă pe picioare în 5 săptămâni de la achiziție. În tot acest timp, francizatul a primit ajutor important în toate direcțiile de implementare, de la alegerea spațiului optim pentru vânzarea de biciclete până la mobilier și produse, de la pregătirea personalului până la partea de service. Astfel că în magazinul din Brașov se vor regăsi absolut toate modelele de biciclete aflate în portofoliul Pegas, precum și o varietate generoasă din produsele și accesoriile aflate pe site.

”Mi-am dorit foarte mult să promovez un brand cu renume pe piața bicicletelor din România, o bicicletă a copilăriei mele, prima, de altfel. Cred că este extrem de important ca populația să conștientizeze beneficiile aduse în viața noastră de mișcarea fizică și este și de datoria noastră să promovăm un stil de viață sănătos”, spune Mădălina Grădinariu, proprietarul primei francize Pegas.

Deși la prima vedere poate părea o decizie neobișnuită deschiderea unui magazin de biciclete în pragul iernii, francizatul consideră că brașovenii vor ști să profite de promoțiile din această perioadă. În același timp, perioada de iarnă va fi folosită pentru promovarea locală și pentru pregătirea produselor pentru 2019, adaptate specificului de clienți din zonă. Iar planurile sunt ca vara viitoare să mai deschidă un punct de lucru în oraș, astfel încât să ajungă cât mai aproape de clienți.

Alte articole:   Înmatriculările de autoturisme noi au crescut, în primele cinci luni ale anului

Pegas a ajuns anul acesta la 8 magazine proprii, în București, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Suceava și Constanța, dar vinde bicicletele în 300 de magazine partenere. Producția a ajuns să depășească 25.000 de biciclete pe an și 28 de modele.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate