blog-logo

Abonamentul RATBV achiziționat astăzi îți aduce bilete gratuite la concerte

Abonamentul RATBV achiziționat astăzi îți aduce bilete gratuite la concerte

Orice tip de abonament de călătorie lunar sau anual emis de RATBV S.A., achiziţionat mâine, 14 noiembrie 2018, între orele 6.00 şi 21.30, de la casieria din capătul de linie „Livada Poștei” aduce drept beneficiu suplimentar un pachet cu două invitații gratuite la unul dintre evenimentele culturale ce vor avea loc la sfarșitul acestei săptămâni în Brașov.

Astfel, RATBV S.A. pune la bătaie câte cinci invitații gratuite pentru câte două persoane la concertul de muzică veche românească al Ansamblului „Trei Parale”, ce va avea loc la Aula Universității „Transilvania”, sâmbătă, 17 noiembrie, ora18.00, în cadrul Festivalului ”Etnovember 2018”; alte cinci invitații pentru câte două persoane la concertul de blues intitulat „Going Back to Chicago”, susținut de trupa Maxwell Street Blues Ban, sâmbătă, 17 noiembrie, de la orele 21.00, la Aula Universității ”Transilvania”, în cadrul aceluiași festival amintit sau cinci invitații gratuite duble la spectacolul Operei Brașov de vineri, 16 noiembrie 2018, orele 18.30, „Povestirile lui Hoffmann”.

Alte articole:   Testarea pentru COVID ar urma să fie gratuită, în cabinetul medicului de familie

Invitațiile gratuite vor fi oferite la alegere, în funcție de disponibilitatea existentă la momentul achiziționării abonamentului.

Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor să intre în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot cumpăra orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 70 sau, respectiv, 700 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori pentru donatorii de sânge.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov