Două hoteluri de top se vor deschide la Brașov anul viitor

Două hoteluri de top se vor deschide la Brașov anul viitor

Un hotel Radisson Blu de cinci stele şi cu 105 camere se va deschide anul viitor la Braşov, inaugurarea acestuia fiind amânată cu un an. Acesta va fi deschis de compania Tresor Com, deţinută de soţii Ramona şi Răzvan Neamţu.

Hotelul Radisson BLU Braşov va fi situat în zona centrului istoric, pe strada Eroilor nr. 23 (fostul Palat ale Telefoanelor), peste drum de Parcul Central. Tresor Com a cumpărat în 2015 clădirea deţinută anterior de Telekom, cu scopul dezvoltării unui hotel. Investiţia în renovarea clădirii şi amenajarea hotelului se ridică la 10 milioane de euro.

Tot la Braşov se va deschide anul viitor şi hotelul Mercure, cu 120 de camere, cel puțin așa au anunțat investitorii. Mercure Braşov Hotel & Spa,  de lângă fostul Casino Vesuvius, va dispune de un restaurant cu terasă, două baruri, patru săli de conferință și un centru de afaceri.

Alte articole:   Ce categorii de angajați NU pot cere libere plătite pentru a sta cu copilul care învață online

Pentru divertisment și relaxare, noul Mercure va oferi oaspeților săi o zonă de wellness (saună, hammam etc.), spa, centru de fitness și piscină. Viitoarea deschidere este rezultatul unui parteneriat de tip franciză, încheiat cu Barbati Invest Real Estate, a precizat  Gilles Clavie, preşedinte şi CEO al Orbis, grupul hotelier polonez care operează brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis Budget în Europa de Est.

Distribuie dacă îți place!
  1. Si legea patrimoniului national unde este ?? o mai respecta cineva>>?? stiti ca sunteti pe zona A?? cea mai importanta, vad ca depasiti toate cladirile din zona, cu avizul cui/?
    Rusine!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate