blog-logo

Percheziții la membrii unei bande de spărgători

Astazi, 12 noiembrie, in continuarea cercetarilor ce se efectueaza intr-un dosar penal in care cinci persoane au fost depistate in flagrant dupa ce au patruns prin efractie intr-o societate comerciala de pe raza municipiului Brasov (de unde au sustras mai multe bunuri si sume de bani, valoarea prejudiciciului cauzat fiind de 30.000 lei), politistii au pus in executare nouă autorizatii de perchezitie domiciliara la tot atatea locuinte din municipiul Sacele – Cartier Garcini.

Patru dintre locuinte apartin persoanelor retinute si arestate in urma depistarii in flagrant dupa furtul din societatea comerciala. Cele patru persoane au fost scoase din arestul IPJ pentru a participa la activitatea de perchezitie. Restul locatiilor sunt detinute de persoane in legatura cu care exista suspiciuni ca ar fi comis fapte similare.

Alte articole:   Lucian Bode: Am putea renunța la mască pe plajă sau în vârful muntelui

La activitati au participat 68 de politisti din cadrul IPJ Brasov, cu 27 de autospeciale care au fost sprijiniti de 24 de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Brasov.

„Cu ocazia perchezitiilor au fost descoperite bunuri (aparatura electronica, electrocasnice, scule electrice, alimente, jucarii, obiecte de uz casnic…) despre care exista suspiciuni ca ar proveni din furturi din locuinte si societati comerciale comise anterior. La sfarsitul perchezitiilor, șase persoane au fost conduse la sediul Sectiei 2 Politie Brasov pentru audieri”, a precizat purtătorul de cuâvnt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Cercetarile sunt continuate de politisti pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate