Aproape o mie de pachete de țigări, un pistol și sume importante de bani, confiscate în urma unei percheziții

Aproape o mie de pachete de țigări, un pistol și sume importante de bani, confiscate în urma unei percheziții

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov și Suceava și D.G.A. – S.J.A Covasna, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au acționat, joi, pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în contrabandă cu țigări.

Grupul infracțional, format din 11 persoane, despre care existau informații că efectuează contrabandă cu țigări, a fost destructurat în urma efectuării a 16 percheziții domiciliare și la locurile de muncă ale suspecților, în județele Brașov și Suceava.

„În urma perchezițiilor, 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, au fost reținuți și introduși în arestul I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Judeţeană Braşov.

Oamenii legii au descoperit 980 de pachete cu țigări de diferite mărci, netrimbrate, de provenință străină și sumele de 12.800 de lei și 950 de euro, care provin din comercializarea ilegală de țigări.

Alte articole:   Război imobiliar între Primăria Predeal și Casa Regală. Predelenii pierd 260 ha din cauza unei virgule

Bunurile  au fost indisponibilizate, iar banii au fost confiscați.

Asupra unui bărbat în vârstă de 26 ani din municipul Brașov a fost găsit și un pistol cu aer comprimat deținut ilegal, acesta fiind cercetat în stare de libertate, pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă cu țigări.

La efectuarea perchezițiilor au participat polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Suceava, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Brașov și Suceava.

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate