blog-logo

Derby sâmbătă, la Brașov: Colțea 1920 – Precizia Săcele

Echipa de seniori a clubului Colțea 1920 Brașov joacă ultimul meci din anul 2018 pe propriul teren. În runda a XII-a din liga a patra, băieții pregătiți de Liviu Nicolae primesc vizita formației Precizia Săcele, sâmbătă, 10.11.2018, de la ora 11.00.

Se anunță o partidă spectaculoasă în ciuda diferenței din clasament dintre cele două formații. Precizia Săcele vine la Brașov de pe poziția a treia a ierarhiei și cu un moral bun după victoria din runda precedentă obținută în fața celor de la ACSM Codlea, scor 4-1. De partea cealaltă Colțea 1920 Brașov ocupă poziția a noua în clasament, dar este una dintre formațiile redutabile pe propriul teren.

Alte articole:   Teatrul Sică Alexandrescu, obligat de instanţă să reia concursul pentru postul de secretar literar

Brașovenii au câștigat ultimele patru dispute de pe stadionul Carpați. De altfel, băieții lui Liviu Nicolae au pierdut un singur joc pe teren propriu cel din prima etapă cu Ciucaș Tărlungeni. Se anunță și un duel interesant între golgheterii celor două formații, Firat Cenk la brașoveni și Tudorie Alexandru la săceleni, ambii cu câte 9 goluri marcate în acest sezon.

„Ultima impresie contează mereu. Am demonstrat în acest tur de campionat că suntem pe drumul cel bun. Față de sezonul trecut am crescut foarte mult în joc, iar faptul că juniorii care evoluează la noi în echipă evoluează meci de meci și capătă experiență, ne bucură foarte mult. Întâlnim un adversar cu foarte multă experiență la acest nivel și va fi un meci foarte greu, dar am încredere că acești copii vor da totul pe teren pentru a obține un rezultat foarte bun. Avem condiții foarte bune de pregătire, ne antrenăm bine iar acum trebuie să vedem rodul muncii din fiecare zi de la antrenamente. Vrem ca sâmbătă să oferim un spectacol fotbalistic celor care vor allege să-și petreacă două ore la stadion”, a declarat directorul general al clubului Colțea 1920 Brașov, Marian Ivan.

La acest joc, Păduraru și compania vor îmbrăca pentru prima dată tricourile oficiale de joc, Colțea 1920 Brașov, pentru anul 2019. Toate premizele pentru un spectacol fotbalistic sunt asigurate, așa că vă invităm sâmbătă la meci!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate