blog-logo

TOP 5 greseli pe care sa NU le faci ca parior la inceput de drum

Iti place sa iti testezi norocul si sa castigi? Ai vrea sa te bucuri de un venit suplimentar folosindu-te de pasiunea pentru sport? Pariurile sportive sunt un domeniu foarte dezbatut datorita istoriei pe care o poarta, dar si a exceselor facute de catre unii jucatori.

Cu toate acestea, in era moderna, pentru ca industria a evoluat foarte mult, exista multiple modalitati prin care poti detine un control mult mai bun asupra sanselor de castig pe care le ai. Chiar daca Jocurile de Noroc nu asigura un venit constant, un venit sigur, folosindu-te de diversele sisteme si strategii, sansele de a-ti valorifica vastele cunostinte din sport cresc, in unele cazuri, chiar si exponential.

Top 5 greseli pe care sa NU le faci cand pariezi

 1.      Nu ezita niciodata sa apelezi la profesionisti pentru a face alegerile potrivite. Consulta inainte de orice decizie finala, cotele si pronosticurile oferite de tipserii caselor de pariuri licentiate de top.
 2.      Nu lasa optiunile personale, subiective, sa iti influenteze deciziile. Pentru a avea sansa de a te bucura de succes in acest domeniu, este vital sa fii obiectiv, bazandu-te mereu pe fapte si pe un instinct dezvoltat, nu pe ceea ce ti-ai dori sa se intample.
 3.      Nu investi niciodata o suma mai mare decat iti permite planul financiar personal. Intocmeste-ti o agenda care sa cuprinda cheltuielile tale lunare si observa care este fluctuatia acestora in raport cu valoarea venitului tau constant. Astfel, vei putea detine un control mai mare asupra valorilor pe care le poti investi in pasiuni precum pariurile sportive. Bucura-te de bonusuri fara depunere (2018) la case de pariuri de top din Romania, creandu-ti contul de parior la una dintre agentiile acreditate.
 4.      Niciodata nu te concentra pe un singur rezultat. Distribuie-ti suma alocata acestui hobby astfel incat sa ai multiple pariuri sau bilete depuse. Aceasta este o modalitate practica prin care iti poti creste sansele de castig, facand mai multe depuneri cu valori mai mici, in detrimentul uneia cu o valoare egala cu suma celor mici.
 5.      Nu fi impulsiv si informeaza-te constant din cat mai multe surse. Bazeaza-ti fiecare decizie pe un istoric al celor care participa la evenimentul sportiv, observand evolutia acestora si luand hotararile dupa un studiu amanuntit asupra unor stiri acreditate, evitand sa te bazezi pe zvonuri si barfe care nu au un fundament solid.
Alte articole:   Lucrările de reabilitare de la Școala Gimnazială Cristian vor fi finalizate până la începutul anului școlar

Cum sa iti cresti sansele de castig, mai ales daca esti la inceput de drum?

 1.      Creaza-ti un cont de membru la o casa de pariuri acreditata, fie ca agentia este online sau offline. Aceasta trebuie sa aiba grija de interesele tale, asigurandu-ti constant:
 •        Informatii corecte, actualizate;
 •        Sfaturi utile bazate pe expertiza celor mai buni tipseri;
 •      O gama vasta de categorii sportive, dar si de optiuni de pariere (tipuri de pariuri, de bilete, de evenimente sportive);
 •       Oferte, bonusuri si promotii.
 1.      Stabileste-ti o suma fixa pe care sa o investesti in acest hobby, astfel incat sa nu te poti lasa „dus de val”, reusind sa iti controlezi atat impulsurile, cat si posibilele pierderi.
 2.      Testeaza diverse sisteme si strategii clasice folosindu-te de sume mici si modice, astfel incat sa gasesti abordarea potrivita tie. Foloseste-te de aceste incercari si experimente pentru a-ti crea un stil propriu, ideal personalitatii si situatiei tale financiare.
Alte articole:   Brașovul, singurul oraș care se vrea cu pretenții din România, dar nu are colectare selectivă

Valorifica-ti cunostintele pe care le ai asupra oricarei categorii sportive sau chiar si non-sportive, avand mereu grija la sumele depuse, dar si la sansele reale de castig pe care le ai. Asuma-ti fiecare alegere pe care o faci, luand deciziile pe baza unor informatii sigure, fara a uita niciodata de cel mai important factor variabil – imprevizibilul.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.