Tânără însărcinată, bătută de doi bărbați în centrul Făgărașului

Tânără însărcinată, bătută de doi bărbați în centrul Făgărașului

O tânără de 19 ani, din comuna braşoveană Beclean, însărcinată în luna a treia, a fost bătută de doi bărbați, un vecin și un alt bărbat, în centrul municipiului Făgăraș, chiar în fața Catedralei Ortodoxe.

Incidentul s-a petrecut marți, în jurul orelor 15.00, când victima, care se afla împreună cu o prietenă în vârsta de 18 ani, a fost agresată de un vecin, care este chiar tatăl prietenei care o însoțea.

Agresorul era însoţit de încă un bărbat, pe care victima nu îl cunoştea, dar care a agresat-o şi el.

Ţipetele tinerei însărcinate au atras atenţia trecătorilor care au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

La la faţa locului a ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță, iar paramedicii i-au acordat tinerei bătute primul ajutor după care au transportat-o la spital. unde i s-au acordat îngrijiri medicale, dar nu a fost necesară internarea ei.

„În data de 06.11.2018, în jurul orei 15.20, Poliția municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe Bulevardul Unirii, în fața Catedralei Ortodoxe, o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Beclean, a fost agresată fizic de doi bărbați, unul dintre ei fiind un vecin (n.r. tatăl fetei de 18 ani), iar celălalt necunoscut victimei. Ambulanța sosită la fața locului a transportat-o pe fată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, nefiind impusă internarea acesteia. Cadrele medicale au afirmat faptul că tânăra este însărcinată (sarcina în șapte săptămâni de evoluție)”, a explicat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Alte articole:   Liber la terase, la plajă și în afara localităților. Ce reguli trebuie să respectăm

Deocamdată, victima nu a depus nicio plângere penală, însă are la dispoziţie 90 de zile pentru a formula plângere penală împotriva agresorilor.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.