blog-logo

Port cu BucurIE la Coresi! Lanțul MândrIEI Românești

Orice poveste frumoasa începe dintr-o joacă! Din 6 noiembrie, la Coresi Shopping Resort, în parteneriat cu organizația Flori de Ie, țesem cel mai ambițios proiect digital având drept cauză promovarea iei românești!

Dai un click pe coresibrasov.ro, îti creezi ia preferată și dai share prietenilor de pe Facebook pentru un port cu Bucurie! Împreună cu voi purtăm bucuria celei mai frumoase piese a costumului popular, departe în lume, prin joc, imaginație și drag de tradiție.

Cum funcționează? Fii unul dintre cei 3000 de jucători și creează-ți modelul preferat de ie. Tu câștigi instant un premiu și un loc de cinste printre susținătorii patrimoniului național, iar noi ne angajăm să continuăm lupta pentru salvarea tradiției românești. Până la urmă, dacă te prinzi în povestea noastră, trebuie să joci până la capăt!

PremIAt Automat – Cum te prindem în joc? La prima ie creată de tine, primești instant o brățară tradițională românească sau un magnet personalizat.

Alte articole:   Traficul de minori, sclavia, tortura și proxenetismul devin infracțiuni imprescriptibile

LoterIA Lunară – Lasă-te în voia tragerii la sorți! Poți fi tu unul dintrecei doi norocoși jucători care vor primi – prin tragere la sorți și o dată pe lună – o ie brodată manual marca Flori de Ie și un portofel personalizat cu motive
tradiționale. Dacă nu ai câștigat încă din prima lună, nu pierde speranța. Rămâi înscris în loteriile viitoare!

Marea MândrIE – Punem cu adevărat pe roți campania noastră de promovare a iei românești! Cum? Toți jucătorii noștri sunt înscriși automat la tragerea la sorți pentru marele premiu – o bicicletă Pegas pictată cu motive tradiționare românești!

Pe 1 decembrie, la Coresi, aducem laolaltă iubitorii de ie! Parada România 100 by Flori de Ie dă startul sezonului iei cu cele mai noi tendințe pe scena portului popular românesc. 100 de modele purtând cu bucurIE 100 de ii culese din toate regiunile istorice ale țării vor defila pe scena comunității! La 100 de ani de RomânIE, spunem: Cât de dragă îmi ești tu IE!

Alte articole:   Campanie de sterilizare și microcipare gratuită a câinilor, în mai multe localități din județul Brașov

De Ziua Marii Uniri ii vom avea alături de noi pe instrumentiștii Fanfarei Academiei Forțelor Aeriene ne vor încânta pe culoarele centrului comercial cu cele mai iubite cântece patriotice!

De la sărbătoarea Zilei Naționale nu puteau lipsi Junii Brașovului alături de Ansamblul Popular Măgura Codlei. Pentru a celebra România Centenară pe scena comunității vor susține un mini-recital și soliști ai Operei Brașov care ne vor duce într-o călătorie muzicală românească, iar cei mai mici dintre vizitatorii centrului ne vor surprinde cu un flash-mob dedicat Marii Uniri organizat de elevii școlii gimnaziale nr. 13 Brașov.

Pentru marea sărbătoare națională, Filiala Brașov a Uniunii Scriitorilor din România și Vasile Oltean, directorul Muzeului Primei Școli Românești din Scheii Brașovului, au inițiat expoziția „Generația literară a Unirii la Brașov” care va avea vernisajul în Coresi, duminică, 25 noiembrie 2018, de la ora 16.00.

Alte articole:   FOTO Persoană recuperată de salvamontiști, din zona Șaua Tampei, după ce i s-a facut rău

La Coresi Shopping Resort am scris, alături de tine, cele mai frumoase povești ale bucuriei de a fi împreună! Te așteptăm în prag de sărbătoare să celebrăm împreună mândria de a fi români cu multă energie și vitalitate! Fiecare experiență petrecută alături de tine dă culoare vieții și ne face să apreciem și mai mult orice gest, orice moment
împreună, orice zâmbet sincer!

Descoperă pe www.coresibrasov.ro ce evenimente-surpriză te așteaptă în această perioadă! Noi venim cu surprizele, tu vii cu entuziasmul!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate