Mega Image a început să distribuie clienților carduri de fidelitate. După înregistrare, clientul va primi o reducere de 10% la prima cumparatura

Mega Image a început să distribuie clienților carduri de fidelitate. După înregistrare, clientul va primi o reducere de 10% la prima cumparatura

Retailerul Mega Image a început să distribuie, de luni, carduri de fidelitate prin care clienții vor avea acces la promoții personalizate.

„Începând de luni (05.11.2018 – n.r.), Mega Image a început să distribuie carduri de fidelitate. Distribuția are loc în toate magazinele rețelei”, a declarat pentru Profit.ro Adrian Nicolaescu, Marketing VP al Mega Image, care nu a dorit să dea detalii despre numărul cardurilor ce urmează să fie distribuite clienților.

El a adăugat că, după înregistrarea cardului pe pagina web a retailerului, clientul va primi o reducere de 10% la prima cumpărătură efectuată în magazin.

Mega Image are o rețea națională de 600 de magazine. Fondat în anul 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Alte articole:   VIDEO Ministrul Finanțelor, despre rectificarea bugetară: "Ministerul Transporturilor are un buget record! Sumele din Sănătate au crescut cu 45%"

Grupul Ahold Delhaize a fost format în 2015 prin fuziunea operatorilor de supermarketuri Ahold (Olanda) și Delhaize (Belgia), într-o tranzacție de 28 de miliarde de dolari. Delhaize este compania-mamă a Mega Image.

Anul trecut, Mega Image a consemnat o cifră de afaceri de 4,91 miliarde de lei, de la 4,33 miliarde de lei în 2016, și un profit net de 201,8 milioane de lei, comparative cu 134,48 milioane de lei în anul precedent. Rețeaua de magazine este deservită de peste 9.300 de salariați, față de 8.658 angajați în 2016.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate