Rezultate excelente pentru luptătorii din Teliu, deși au avut handicap de vârstă la CNL Onești

In perioada 1-4 .11. 2018 a avut loc, în Onesti, finala Campionatului National de Lupte, la categoria de varsta U 13 si U15. Clubul Sportiv Local Teliu a reusit, dupa fazele zonale de lupte greco-romane la Satu Mare si lupte feminine la Rasnov, sa califice doi sportivi la greco- romane si 7 sportive la lupte feminine, spre surprinderea tururor, tinand cont ca s-au deplasat cu aproximativ aceeasi garnitura ca aceea de la finala U 9 de la Pitesti (amănunte AICI) .

Au reusit sa obtina o medalie de bronz la greco-romane prin Eduard Tataru, categoria 72 kg si 3 locuri V la lupte feminine prin Seraina Thomandel – categoria 26 kg (campioana la U9), Oana Sporea (campioana la U9) si Denisa Papp (vicecampioana la U9).

Beatrice Tataru, antrenorul Clubului Sportiv Local Teliu, a declarat pentru newsbv.ro: „Nu sunt multumita de rezultatele obtinute. Din pacate, diferenta de varsta de 2 ani la acest nivel cred ca si-a spus cuvantul, am pierdut două semifinale prin Seraina si Denisa dupa ce conduceam cu 6-0 in ambele meciuri, plus ca am hotarat ca nimeni sa nu slabeasca pentru aceasta finala. Ne intoarcem acasa, vom vedea unde am gresit, ne asteapta un turneu foarte puternic la Tg- Mures – Memorialul Antrenorilor – unde vom participa cu tot lotul de la lupte feminine plus cel de greco-romane, chiar daca este o competitie de lupte libere si mai speram sa avem un concurs la baieti, de greco-romane”.

Alte articole:   Tenis: România visează la Cupa Davis în faţa Cehiei, la Braşov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap