World Sandwich Day, sărbătorită și la Brașov. Ce VIP intră în concurs, la Coresi 

Cândva se iubeau în filme, acum se întrec în sendvişuri. În perioada 2011-2014, s-au iubit cu patos în serialele „Pariu cu viaţa” (PRO TV) şi în „O nouă viaţă” (Acasă TV), dar Dorian Popa (30 de ani) şi Alina Eremia (24 de ani) s-au bucurat de succes și cu trupa LaLa Band.

Între timp, au mai bifat o colaborare și anul trecut, la emisiunea „Next Star” (Antena 1), unde au fost  colegi la masa juraților. Iată însă că astăzi, de la ora 11.00, ei nu vor mai fi în aceeași tabără, devenind rivali într-un concurs care se va desfășura simultan în două oraşe, cu prilejul „World Sandwich Day” (n.r- ziua internațională a sendvișului).

Dorian va fi prezent într-un magazin de sendvișuri din centrul comercial ”Cocor”, din Bucureşti, iar Alina îi va face concurență dintr-unul din Braşov, situat în Coresi Shopping Resort. Ei se vor vedea prin intermediul unui ecran imens, în timp ce-și pun imaginaţia la încercare şi fac cele mai bune sendvișuri pentru fanii lor.

Sâmbătă va fi o  zi dedicata in intregime unuia dintre cele mai iubite snack-uri din lume, sandwich-ul! Pentru al doilea an consecutiv, se sarbatoreste in Romania World Sandwich Day, iar competitie este pentru titlul de cel mai rapid VIP Sandwich Artist intre Alina Eremia si Dorian Popa.

World Sandwich Day isi are originea in America.  Istoria celui mai iubit snack din lume a inceput cu doua felii de paine asezate la intamplare, umplute cu fasii sarate de vita; sute de ani mai tarziu, lanțurile de magazine fast food fac orice combinatii din ce dorim.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap