blog-logo

Angajat al Penitenciarului Codlea, agresat fizic în timpul liber de un fost deținut

Angajat al Penitenciarului Codlea, agresat fizic în timpul liber de un fost deținut

Înca un caz de ultraj la adresa unui angajat din penitenciare, doar ca de aceasta data totul se petrece in timpul liber al agentului din Codlea.

În data de 31.10.2018, în jurul orei 22.30, angajatul Pentinenciarului Codlea, aflat în timpul liber cu un grup de prieteni, într-un bar din zona centrală a municipiului Codlea, a fost ameninţat că va fi agresat fizic, de către un fost deţinut, care se afla în stare avansată de ebrietate şi care a afirmat că era nemulţumit de faptul că, în timpul executării pedepsei privative de libertate, a fost repartizat să lucreze la centrala termică a unităţii, sub îndrumarea agentului tehnic, iar acesta i-ar fi reproşat într-o zi faptul că a greşit în gestionarea cazanelor, fără însă a avea urmări în vreun fel.

Alte articole:   România, locul doi la cei mai ieftini carburanți din Uniunea Europeană

Ulterior, fostul deţinut l-a apucat pe agent de vesta, cu intenţia de a-l lovi şi l-a scuipat, fiind despărţiţi de un amic din anturajul agentului, care a aplanat situaţia conflictuală. După aproximativ 5 minute, fostul deţinut s-a apropiat de masa agentului şi a încercat să dea mana cu agentul, dar acesta l-a refuzat, iar mai apoi, la plecare, l-a mai scuipat încă o dată pe agent.

În dimineaţa zilei de 1.11.2018, agentul a informat conducerea unităţii despre incident şi a înaintat o plângere penală împotriva fostului deţinut, la Parchetul de pe lângă Judecatoria Braşov.

La inceputul anului, un caz asemanator a avut loc de la Baia Mare, unde un agent a fost ultragiat in scara blocului, acesta fiind urmarit tot de un fost detinut.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.