blog-logo

Tiroliana de la 7 Scări este din nou închisă

Primăria Municipiului Săcele aduce la cunoștință faptul că Tiroliana de la 7 scări este din nou închisă, începând cu data de 01 noiembrie 2018.

Ieri, 31 octombrie 2018, Consiliul de Administrație al Regiei Publice Locale a Pădurilor  Săcele, prin Hotărârea nr. 12/31.10.2018 a suspendat activitatea tirolienei până la obținerea autorizației de funcționare ISCIR.

Decizia de suspendare vine în urma unei informări, nr. 5124/17.10.2018, din partea Inspectoratului de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR) Brașov, prin care se specifică faptul că „echipamentul pentru agrement, tip tiroliană, instalat și utilizat în cadrul parcului de distracții perimetru precizat în Certificatul de Urbanism… eliberat de către Primăria Municipiului Săcele face obiectul Legii nr 64/2008” și „se interzice utilizarea instalațiilor/echipamentelor din domeniul ISCIR, fără autorizație de funcționare valabilă”.

Alte articole:   Știți de promoțiile la carburanți din această perioadă în benzinăriile din Brașov?

Reamintim faptul că, în urma unei adrese din partea Primăriei Municipiului Săcele care cerea clarificări cu privire la autorizațiile necesare funcționării tirolienei, Consiliul de Administrație al Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele a suspendat, într-o primă etapă, activitatea tirolienei în data de 4 septembrie 2018, apoi, în data de 25 septembrie, prin Hotărârea nr. 11,  Consiliul de Administrație a hotărât redeschiderea acesteia

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov