blog-logo

Capacitatea noului Spital al Brașovului: 849 paturi pentru spitalizare continuă și 64 pentru spitalizare de zi

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a semnat astăzi Ordinul de ministru care stabileste structura viitorului Spital Regional din Brașov.

„Practic astazi am semnat înființarea spitalului regional din Brașov. Am stabilit numărul de paturi printr- o analiză atentă si cu încadrare în planul național de paturi. Am încredere că autoritatile brașovene vor avea ambiția ca aici să avem primul spital regional construit în România”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea într-o conferință de presă susținută la Institutia Prefecturii din Brașov.

Primarul George Scripcaru a venit cu o prezentare asupra stadiului demersurilor făcute de municipalitate pentru construirea noului spital. Toate informațiile le găsiți AICI!

Spitalul Regional Brasov va fi construit pe o suprafață de 11, 45 ha si va avea o structură de 849 paturi pentru spitalizare continuă și 64 pentru spitalizare de zi. Spitalul va fi organizat în centre multifuncționale si va avea capacitatea de a trata pacienții în toate specialitățile medicale importante.

De asemenea, spitalul va utiliza tehnologii avansate si va fi dotat cu echipamente medicale si aparaturăde înaltă performanță.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Institutul Cantacuzino scoate pe piață Orostim-HV - supliment alimentar pentru imunitate

Leave a Reply

Your email address will not be published.