blog-logo

Tinerii liberali vor defila cu un tricolor imens în centrul Braşovului

Tinerii liberali vor defila cu un tricolor imens în centrul Braşovului

Anul acesta, cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari, tinerii liberali vor s[-i onoreze frunta’ii PNL în frunte cu Ion I.C.Brătianu, personalitate politică incontestabilă, negociator remarcabil al intereselor României și factorul principal în recunoașterea Marii Uniri în 1919-1920, la Paris.

Sărbătorind Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal lansează Caravana Tricolorul. Printr-o acțiune simbolică desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării, începând din data de 18 septembrie și până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

Alte articole:   Brașovul, pe locul al IV-lea în țară în ceea ce privește numărul salariaților

De 1 decembrie, tinerii liberali se vor reuni la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă și fericită zi din istoria poporului român.

„Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastă. Tricolorul – simbol național – având o falnică desfășurare de circa 30 de metri lungime și aproximativ 10 metri lățime va ajunge în județul Brasov  în data de 31.10.2018  la ora 15.30. Îl vom desface in fata Modaromului, il vom duce spre Piata Sfatului, apoi, urcam si spre Cetate, daca nu se întunecă. Se poate alatura oricine doreste. Va fi alaturi de noi şi Siegfried Mureşan, europarlamentarul nostru, ne-a declarat Magdalena Centiu, secretar general TNL Brașov.

Foto: Arhivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.