D’ale managementului Companiei Apa şi sictirul lucrărilor din teren

D’ale managementului Companiei Apa şi sictirul lucrărilor din teren

În Sânpetru s-a anuntat sistarea apei pentru ziua de marți pana la ora 17.00, din motive de hărnicie investițională tomnatică excesivă din partea celor de la Compania Apa Brașov.

„E 18.23 si tot nu s-a reluat livrarea apei. Cei de la companie avanseaza acum ora 19. Nu era mai cinstit sa anunte o ora mai tarzie, sa mergem si noi la prietenii din Brasov, sa ne spalam ca oamenii, sa mancam ceva gatit in oras etc? Asa stam langa robinet si asteptam ca prostii susurul apei…”, ne scrie un brașovean afectat de eficiența furnizorului de servicii de apă canal.

Evident, în cel mai fericit caz, șmecherii cu gulere albe de la Compania Apa, care iau o căuță de bani doar pentru că brașovenii își plătesc facturile, ne vor aburi că își cer scuze, dar cauze obiective – prea cald pentru vremea asta, lipsa ploilor etc. – se mai întâmplă.

Tot evident este faptul că nu se pune problema încasării cașcavalului gros la termen de către șefii acestei firme patronate de către Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Braşov, ca acţionari semnificativi.

Solicităm public un punct de vedere al şefilor de partid care şi-au desemnat reprezentanţi în AGA şi în Consiliul de Administraţie asupra activității Companiei Apa Brașov, precum și asupra modului în care se fac plățile managerilor acesteia, în contextul în care nu prea se vorbește despre recuperarea de arierate, iar „premierea” se face pe principiul că oricum „ne luăm banul de la prostul care plătește”…

Alte articole:   Femeie de 69 de ani găsită fără suflare, în râul Olt!

Vom reveni, în perioada imediat următoare, și cu cazuri concrete asupra modului de facturare a apei de canal din zone unde nu exista canalizare în Brașov, precum și cu scandalul taxei pentru apa de ploaie.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Ca de obicei Compania Apa Brasov isi bate joc de cetateni. Aceasta compania are un dispret total fata de cetatenii care sunt fortati datorita monopulului de piata sa le plateasca serviciile de toata jena.
    In Stupini aceasta companie promite de peste 10 ani introducerea canalizarii si apei curente dar pana acum nu a facut decat sa vina cu noi termene fara a se intampla nimic pe teren.
    Ce face Primaria Brasov care gireaza activitatea acestei companii?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.