blog-logo

Inscripţia „BRAȘOV”, luminată în culorile drapelului României

Inscripţia „BRAȘOV”, luminată în culorile drapelului României

Primăria Brașov intenționează să înlocuiască proiectoarele inscripţiei „BRAŞOV“ de pe Tâmpa, cu unele în culori diferite, astfel încât simbolul luminos al Brașovului să poată fi folosit și pentru promovarea unor evenimente.

Potrivit documentației, actualele proiectoare vor fi înlocuite cu unele cu lumină roşu, galben şi albastru, special pentru a marca Centenarul Unirii la data de 1 decembrie 2018.

Municipalitatea a cerut acceptul pentru „înlocuirea actualelor proiectoare, cu altele, cu lumină roşu, galben şi albastru, pentru a marca Centenarul Unirii la data de 1 decembrie 2018”, se arată în documentație.

Primăria Brașov a solicitat, deja în scris Consiliului Judeţean (CJ) Brașov, preluarea inscripţiei de pe Tâmpa.

Astfel, în ședința de astăzi a CJ Brașov, edilii vor dezbate proiectul de hotărâre privind transmiterea fără plată, a inscripţiei de pe Tâmpa, către municipiul Braşov.

Alte articole:   La Brașov țeapă și cartoane pe Facebook, la Cluj UNTOLD și 60 de milioane de euro la bugetul local

Literele au fost instalate pe Tâmpa în urmă cu mai bine de zece ani de Consiliul Județean Brașov, după modelul Hollywood-ului.

Inscripția a devenit, între timp, un simbol al orașului, însă în ultimii ani au apărut o serie de probleme în ceea ce privește iluminarea literelor, astfel că de multe ori „BRAȘOV-ul” de pe Tâmpa a rămas în beznă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.