Hotelul de cinci stele amenajat în fostul Palat al Telefoanelor a primit autorizație de construcție

Hotelul de cinci stele amenajat în fostul Palat al Telefoanelor a primit autorizație de construcție

Compania Rara Hotels, care va construi hotelul Radisson Blu din Braşov, a obţinut autorizaţia de construcţie pentru a consolida clădirea din centrul oraşului şi se pregăteşte să demareze lucrările la prima unitate sub acest brand din afara Bucureştiului.

Practic, au fost obţinute certificatele de urbanism în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie, autorizaţia de construcţie în vederea consolidării clădirii existente cu risc seismic de grad 1, certificatul de urbanism în vederea gestionării reţelelor de utilităţi, precizează zf.ro

Radisson Blue Braşov se va construi în vechea clădire în care a funcţionat pe vremuri Palatul Telefoanelor, o clădire cu grad seismic 5 ce va fi transformată acum în hotel de 5 stele.

„Radisson Blu Brașov va fi primul hotel din orașul Brașov afiliat la un operator internațional de prestigiu, ceea ce va însemna un plus de vizibilitate pentru această destinație și o creștere a calității serviciilor hoteliere în piața de profil. Ne dorim ca în această locație să aducem excelența în serviciile hoteliere de care toți brașovenii să fie mândri și, astfel, să sprijinim dezvoltarea pieței hoteliere locale și să contribuim la promovarea orașului Brașov”, spuena în urma cu doi ani Ramona Neamțu, reprezentanta grupului de investitori Tresor Com.

Hotelul va dispune de 105 camere, restaurante, spaţii de conferinţe, bar, centru SPA & fitness şi trebuia să fie inaugurat în prima parte a anului 2018.

Alte articole:   Ce categorii de angajați NU pot cere libere plătite pentru a sta cu copilul care învață online

Compania Tresor Com a cumpărat în anul 2015, de la Telekom România, imobilul situat în centrul oraşului Braşov cu scopul de a dezvolta un hotel. Investiţia este estimată la aproximativ 10 milioane de euro şi va genera în jur de 100 de noi locuri de muncă. Investitorii estimează că lucrările vor dura cel mult 2 ani.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate