AFI Brașov va găzdui al doilea CINEMAX din România

AFI Brașov va găzdui al doilea CINEMAX din România

Cinemax, cel mai mare operator de cinematografe din Slovacia deschide in Veranda Mall si in premiera in Romania primul sau cinematograf. Noul cinematograf va avea 12 ecrane, o suprafata de 2.700 mp si o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri. In ceea ce priveste dotarile tehnice, noul cinematograf de la Veranda Mall va beneficia de un sistem DOLBY Atmos, proiectoare cu lasere si proiectoare 4k. Ce alte caracteristici va mai avea primul Cinemax din Romania si cand va fi inaugurat?

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, isi anunta, pe 1 octombrie 2018, intrarea pe piata din Romania si deschiderea primelor cinematografe in Bucuresti si Brasov, in centrele comerciale Veranda Mall Bucuresti si AFI Brasov.

Primul cinematograf Cinemax din Romania va fi deschis, in primavara anului 2019, in Veranda Mall din Bucuresti. Noul cinematograf va avea 12 ecrane, o suprafata de 2.700 mp si o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri. In ceea ce priveste dotarile tehnice, noul cinematograf de la Veranda Mall va beneficia de un sistem DOLBY Atmos, proiectoare cu lasere si proiectoare 4k.

„Prin acest proiect ne dorim sa aducem publicului din Bucuresti o experienta diferita si o calitate a serviciilor la cele mai inalte standarde. Avem tot sprijinul Veranda Mall si credem ca prin intrarea noastra pe piata de film din Romania putem sa facem aceasta experienta a mersului la cinema mai placuta si mai relaxanta pentru public in general, pentru familii si copii”, declara Michal Drobny, director general Cinemax.

Alte articole:   Fosta Miss România prezintă știrile la TVS Holding. Cum arată acum!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap