blog-logo

Bataie cu pumni și cuțite între foști iubiți chiar în casa femeii disputate

Bataie cu pumni și cuțite între foști iubiți chiar în casa femeii disputate

Trei bărbaţi au ajuns pe mâna poliției după ce s-au luat la harţă din cauza unei femei.

Totul s-a întâmplat miercuri, în locuința fiinţei disputate, pe strada Lanurilor din Brașov.

Femeia a invitat în locunța ei, un bărbat, dar și alți doi foşti concubini. După ce au consumat mai multe pahare cu băuturi alcoolice, cei doi foști iubiți s-au luat la bătaie, pe fondul unor neînţelegeri legate de relaţiile cu femeia cu care au trăit ambii. La un moment dat, unul din ei a scos un cuțit, cu care l-a lovit pe unul din ceilați doi bărbați.

„La aceeași dată, în jurul orei 0.45, în timp ce acesta se afla la domiciliul unei cunoștințe, pe str. Lanurilor, din municipiul Brașov, în compania altor doi prieteni, pe fondul consumului de alcool și a neînțelegerilor legate de relațiile de concubinaj pe care doi dintre ei le-ar fi avut în trecut cu gazda, s-ar fi agresat reciproc, aplicându-și mai multe lovituri cu pumnii. De asemenea, bărbatul ar fi lovit cu un cuțit artizanal pe unul dintre ceilalți doi, provocându-i o plagă tăiată în zona abdomenului. Victima a primit îngrijiri medicale iar ulterior medicul legist a stabilit că rănile suferite ar necesita pentru vindecare 12-14 zile”, comunică reprezentanții Poliției Județene Brașov.

Bărbatul de 41 ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Braşov. Ulterior, instanţa a dispus în cazul său măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Alte articole:   ME solicită ca orele remediale să fie făcute ”faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea

El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub control judiciar, iar ceilalţi doi în stare de libertate, în cadrul dosarului penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate