Alertă la Bran. Șapte persoane se pare că au toxiinfecție alimentară

Alertă la Bran. Șapte persoane se pare că au toxiinfecție alimentară

10.15 Reprezentanții Spitalului de Infecțioase au anunțat cp toate persoane internate azi-noapte, aduse de la Bran, au fost externate în cursul dimineții.

7.00 Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost alertat să acorde primul ajutor în cazul unui grup de turiști care prezintă simpotemele unei intoxicații alimentare.

Este vorba despre șapte adulți, dintr-un grup de 22 de persoane, cazate în satul Șimon, comuna Bran la Pensiunea Brandeberg.

La fața locului intervin echipajele de la SMURD Zarnesti și Ambulanta Râșnov, care au transportat cele șapte persoane la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Autoritățile vor face cercetări pentru a stabili care este cauza care a determinat îmbolnăvirea turiștilor. Contactat de newsbv.ro, comisarul regional de la Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, ne-a declarat că o echipă de la CRPC Brașov a fost la fața locului la ora 3.30 și că au fost găsite mai multe nereguli, precum alimente recongelate, neetichetate, chiar și ceva produse expirate. Mai mult, s-a dispus închiderea imediată a activității în Blocul Alimentar al unității, până la remedierea problemelor.

Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ordonanța de urgență privind alegerile anticipate, respinsă
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.