blog-logo

Turiștii au interzis cu autocarul pe aleea de sub Tâmpa de sâmbătă

Turiștii au interzis cu autocarul pe aleea de sub Tâmpa de sâmbătă

De sâmbătă, 27 octombrie, va intra in funcțiune noul sistem de gestionare a transportului pentru turiști in interiorul orașului. Autocarele vor putea opri, doar pentru debarcare și îmbarcare, in zona special amenajată din fata fostului cinematograf Astra.

După debarcarea turiștilor, autocarele trebuie sa se deplaseze in parcarea amenajată de la terminalul RAT din Bartolomeu (la fostul stadion Municipal. Zona de debarcare-îmbarcare asigura posibilitatea opririi simultan pentru 6 autocare. Parcarea pentru autocare din Bartolomeu asigura posibilitatea staționării a 20 de autocare și 8 microbuze.

„Parcarea are asigurat sistem de iluminat, iar șoferii au la dispozitie grupuri sanitare in terminalul RAT. Accesul va fi permis doar autocarelor și microbuzelor turistice. Tot de sâmbătă, accesul pe Aleea Brediceanu va fi interzis traficului rutier”, a  precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Se vor face toate semnalizările necesare pentru direcționarea autocarelor de turiști. Zona de sub Tampa va fi dedicată pietonilor și organizării unor evenimente culturale, târguri etc.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   ÎN DIRECT Conferința Iubim Brașovul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate