blog-logo

Prietene și Om bun, deschide-ți sufletul și lasă-mă să-ți spun povestea lui Doru…

Prietene și Om bun, deschide-ți sufletul și lasă-mă să-ți spun povestea lui Doru…

Știu… că aici nimeni nu are timp să citească, ci doar să dea un scrol scurt, dar totuși… povestea lui putea fi povestea ta!
Doru are 42 de ani, e căsătorit și e din Brașov. Până nu demult viața lui semăna cu a ta. Muncă multă, alergătură, stres, nervi, agitație, sărit peste mese, nesomn… Înțelegi ce vreau să spun.
El este tatăl lui Devis, un băiețel in vârstă de 7 ani. Timpul nu prea îi ajunge niciodată, însă pentru ambii clipele petrecute împreună reprezintă cea mai mare binecuvântare. Joacă șah, citesc despre planete, fac teme și socoteli pentru școală, merg de mână și se roagă la Biserică, ba chiar își fac planuri ca într-o bună zi să ajungă în China, pentru că țara aceasta – deși poate părea bizar – îl fascinează teribil pe fiul său Devis.
Numai că Devis nu știe un lucru… Tatăl său, Doru a fost diagnosticat de CANCER. De multe ori el nu înțelege de ce tatăl său nu mai vine afară să se joace cu mingea, sa meargă cu bicicleta ori să se plimbe. Din pricina bolii sale, Doru nu mai poate face toate acestea și suferă cumplit mai ales atunci când se gândește la viitor, pentru că, ar putea să îi spulbere toate visurile copilăriei și să îi taie aripile fragede ale lui Devis.
Copilăria înseamnă VIS. Și, poate nu e deloc întâmplător, faptul că, dacă pui unul lângă altul numele lor iese “DORU’ DE VIS”, iar când ești părinte tocmai dorul acesta fierbinte de a împlini visele copilului tău îți dau ție energie și oferă un sens întregului zbucium al vieții.
DORU are o DORINȚĂ imensă. Vrea să se trateze și trebuie să meargă într-o clinică din Turcia unde a fost pentru investigații și a primit o rază de speranță, de care vrea să își agațe toate visurile lui și ale lui Devis.
Numai că… intervine problema banilor! Investigațiile, intervențiile, tratamentele și deplasările vor costa peste 50.000 euro, mult peste puterea lor financiară în condițiile în care de doi ani lucrează doar soția sa, iar el umblă pe la ușile spitalelor de la noi, cheltuindu-și până acum toată agoniseala.
Prieten drag, Omule cu suflet mare poți face o faptă mare cu un gest mic… Ajută și tu după puterea ta cu o mică donație pentru a ține aprinsă speranța că Doru va putea fi un sprijin de nădejde fiului său Devis și îl va ajuta să-și împlinească visurile.
Nu uita sa dai mai departe și prietenilor tăi povestea aceasta. Dacă vom fi mai mulți speranța va fi și mai mare.
Se pot face donatii si in conturile : LEI: RO74 BRDE 080S V869 0657 0800- Pascu Adriana sau
EURO:RO25BP0S08407532942EUR01- Pascu Adriana

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Brașovenii, așteptați să ridice măștile oferite gratuit de stat

Leave a Reply

Your email address will not be published.