blog-logo

Un nou sezon din Dragonheart, filmat la Cetatea Râșnov

Un nou sezon din Dragonheart, filmat la Cetatea Râșnov

Sezonul al V-lea al producţiei americane „DragonHeart”, realizat de Universal Pictures, se va filma în incinta Cetăţii Râşnov până pe 10 noiembrie.

Producătorii au anunţat că au nevoie de 500 de figuranţi, de toate vârstele, inclusiv copii, aceştia urmând să fie şi plătiţi. Înscrierile se fac până sâmbătă, la Cinematograful din Râşnov, între orele 12.00 şi 19.30.

„Figuranţii vor fi înscrişi într-o bază de date şi li se vor face poze. Producătorii urmează apoi să facă o selecţie cu cei care vor participa efectiv. Nu contează vârsta şi nici aspectul fizic sau dacă sunt fotogenici. Plata ar urma să se facă şi în funcţie de tipul de figuraţie, o parte dintre figuranţi urmând să participe la scene mai speciale, mai în prim-plan alături de actori principali, astfel că şi remuneraţia va fi mai mare”, a declarat Diana Tendeleu, reprezentant Casting TV, citată de Adevărul.

Inimă de dragon (titlu original: Dragonheart) este un film americano-britanic din 1996, regizat de Rob Cohen. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Dennis Quaid, David Thewlis, Dina Meyer.

Alte articole:   Înmatricularea și radierea mașinilor se va putea face printr-un singur drum la RAR

Care este povestea

Ultimul dragon de pe pamant si un cavaler ucigas de dragoni deziluzionat coopereaza pentru a înfrange un rege malefic ce a capatat nemurirea.

Asa s-ar putea rezuma intriga filmului “Inima de dragon”. Tanarul rege Einon a fost ranit in batalie. Pentru a putea supravietui este vindecat de Draco, un dragon. Cativa ani mai tarziu, Bowen, un ucigas de dragoni, il intalneste pe Draco. Cei doi vor forma o echipa.

Filmul este legat de perioada Evului Mediu, englezi si saxoni, filmul vorbeste mult despre Vechiul Cod, idealurile de cavalerie si respect. A fost nominalizat pentru cele mai bune efecte vizuale la acea vreme.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate