blog-logo

„Țoale de firmă” în valoare de 75.000 de lei, confiscate

„Țoale de firmă” în valoare de 75.000 de lei, confiscate

15 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de patru polițiști criminaliști și de o echipă a Serviciului de Acțiuni Speciale, au desfășurat marți o amplă acțiune pentru prevenirea și combaterea comerțului de mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, polițiștii au efectuat verificări într-un complex comercial din zona Astra, la cinci puncte de lucru aparținând unui număr de doi agenți economici care comercializau, la prețuri mult mai mici decât cele practicate în magazinele de profil, articole de îmbrăcăminte si încălțăminte care purtau denumiri și însemne ale unor mărci consacrate.

Cu ocazia verificărilor au fost indisponibilizate în vederea confiscării peste 900 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, asupra cărora există suspiciunea că ar fi contrafăcute, valoarea acestora fiind de aproximativ 75.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul a două dosare penale instrumentate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, fapta prevăzută si pedepsită de art. 90 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile si indicațiile geografice.

a

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Icoana – fereastră spre satul bunicilor și spre eternitate, interviu cu creatorul popular Cornel Sculean

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate