Patru curse în cadrul crosului „15 Noiembrie“

Patru curse în cadrul crosului „15 Noiembrie“

Crosul „15 Noiembrie 1987“a primit avizul final din partea Comisiei de Circulaţie a municipiului Braşov.

Astfel, competiţia ce va avea loc în 11 noiembrie, se va desfăşura pe traseul Roman SA, pe locul fostei secţii 440 şi merge pe str. Poienelor – Calea Bucureşti – Spitalul Judeţean – Hidromecanica – Sala Patria – Bd. 15 Noiembrie – Prefectură.

În cadrul crosului „15 Noiembrie“,vor exista patru curse, în funcţie de categoriile de alergători.

La Cursa Copiilor, plecarea va fi de la Sala Patria, la 10.00. Tot la ora 10.00, dar de la Registrul Comerţului, se va da şi startul Cursei Familiilor. Startul Cursei feminine se va da de la Roman SA (de la fosta secţie 440, unde a început revolta din 15 noiembrie 1987), la ora 11.00, iar de la 11.45, tot de aici vor porni şi alergătorii înscrişi la Cursa Masculină.

Pentru toate cele patru curse, punctul de sosire va fi lîngă Prefectură, în linia dreaptă pînă la Modarom.

Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc cu o zi mai devreme, pe 10 noiembrie, în piaţeta Sfântul Ioan, începând cu ora 19.00, iar ceremonia de închidere va avea loc pe 11 noiembrie, în acelaşi loc, de la ora 13.00.

La jumătatea acestei luni, Crosul „15 Noiembrie 1987“, a devenit o competiţie omologată internaţional. Competiția a primit Certificatul oficial de măsurare internaţională din partea AIMS (Association of International Marathons and Distance Races).

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.