Gimnastică ritmică: ACS Transilvania, medalie de bronz la „ansambluri” la Cupa Sportul Studențesc

Gimnastică ritmică: ACS Transilvania, medalie de bronz la „ansambluri” la Cupa Sportul Studențesc

În acest weekend a avut loc „Cupa Sportul Studențesc” la gimnastică ritmică, la care Clubul Sportiv Transilvania Brașov a fost reprezentat de patru sportive antrenate de Carla Stoica. Cea mai bună clasare a acestora a fost la categoria ansambluri, unde s-au ales cu medalia de bronz.

Celelalte rezultate ale micuțelor gimnaste de la Transilvania în competiție au fost: categoria 6 ani – Munteanu Alice – locul 4 și Bogdan Luise – locul 5; categoria 7 ani – Spulber Nora – locul 4; categoria 8 ani – Ungureanu Dalina – locul 5.

„A fost o competiție de verificare pentru Cupa României și Campionatul Național de ansambluri. Am concurat cu niște cluburi foarte puternice din București și Ploiești. Un eveniment puternic și o felicităm pentru organizare pe Alexandra Piscupescu. Concursul a fost organizat pe mai multe nivele, noi fiind înscrise la nivel A, adică alături de cele mai bune gimnaste. Am avut evoluții bune și sunt mulțumită de fete. Ne întoarcem în sala de antrenament mai determinate, cu un plus de entuziasm și nerăbdătoare pentru concursurile care vor urma”, a spus Carla Stoica, antrenoare la secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Alte articole:   Întreruperi programate de curent și gaz în Victoria și Zărnești
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap