Libertatea: un tată care și-a abuzat fetița de 5 ani, condamnat la muncă în folosul comunității… E om de afaceri

Libertatea: un tată care și-a abuzat fetița de 5 ani, condamnat la muncă în folosul comunității… E om de afaceri

Un caz șocant fost dezvăluit de Libertatea. Este vorba despre un proces care a avut loc în urmă cu doi ani.

„O fetiță de 5 ani povestea că tatăl ei îi face lucruri pe care nu le putea înțelege, dar le desena! Tatăl o ungea cu gel parfumat de căpșuni în zonele intime și o punea și pe ea să-l ungă. Vreme de 6 luni, doar bunica a crezut-o. Bărbatul era patron, un om cu bani, care o ducea în vacanțe, nimeni nu-l suspecta!”, aceasta este pe scurt povestea unei adevărate tragedii, relatată de Libertatea.
În iulie 2015, un tată divorțat și fetița lui de 5 ani pleacă împreună în Grecia. Bărbatul i-a spus fostei soții că merg cu încă o familie cu copii, dar aceasta era, de fapt, cazată la jumătate de kilometru distanță.

Când fata a revenit din vacanță, bunica maternă a început să observe schimbări de comportament pe care nepoata sa le manifesta. Bunica a luat-o cu ușorul și a iscodit-o. Fata i-a spus că obișnuia să-i țină în mâini organul genital al tatălui ei, care prefera să stea dezbrăcat, când era doar el cu fata.

Alte articole:   Masca va fi obligatorie pentru elevi doar în recreație. În ce condiții se va închide școala

Bunica a înlemnit când au văzut ce desenează cea mică! A înregistrat video mărturia fetei și gesturile prin care ea arăta ce i-a făcut tatăl și ce a pus-o să-i facă el. I-a arătat înregistrarea fiicei sale, dar mama, agent de vânzări, n-a crezut-o pe fată, mai ales că tatăl – om cu carte și patron – a negat ferm și a spus că „de vină e doar imaginația bogată a copilului”.

În decembrie 2015, după o altă săptămână petrecută la tată, bunica și mama au văzut cum fata începe să deseneze foarte des un penis și alte detalii anatomice ale unui bărbat…

Cu întârziere de jumătate de an, mama sesizează autoritățile. Pe 23 decembrie 2015, mama își duce fiica la psiholog, dar de data aceasta la unul din cadrul DGASPC Brașov, căruia îi povestește ce spune fetița. Îi arată psihologului desenele pe care fata de 5 ani le realizase în ultima perioadă, precum și înregistrarea video efectuată în vară de bunică. Psihologul spune că „este grav și vă sfătuiesc să faceți imediat o sesizare”.

Alte articole:   Orban anunță sute de mii de tablete și laptopuri, dar și măsuri speciale pentru începerea anului școlar

Psihologii îi dau dreptate micuței

Parchetul apelează la psihologi și toți cei trei medici care o consultă pe fată spun că e foarte probabil ca lucrurile să se fi petrecut așa cum povestește micuța.

„Mai mult, psihologii au reținut faptul că un copil în vârstă de aproximativ 6 ani, cum este victima, nu are reprezentarea anatomică și nici cunoștințele necesare pentru a descrie practicile sexuale de genul celor mărturisite de minora B., dacă nu a fost expusă personal vizual sau tactil unor astfel de experiențe”.

Psihologii înțeleg că au în față o fetiță de 6 ani isteață – îi împlinise între timp -, dar afectată de ceea ce trăiește.

Sentință revoltătoare

Parchetul îl trimite în instanță pe tatăl fetei pentru agresiune sexuală împotriva unui minor. Pe 14 februarie 2017, la doi ani de la deschiderea cazului, instanța Judecătoriei Brașov decide: vinovat de agresiune sexuală, 3 ani de închisoare cu suspendare! Plus interdicția exercitării drepturilor părintești pe o perioadă de 3 ani și 70 de zile de muncă în folosul comunității.

Alte articole:   VIDEO Ministrul Finanțelor, despre rectificarea bugetară: "Ministerul Transporturilor are un buget record! Sumele din Sănătate au crescut cu 45%"

Ambele părți depun apel. Pe 8 iunie 2017, Curtea de Apel Brașov menține sentința…

Avocata Crina Radu: „Avocaţii tatălui au cerut reaudierea fetiţei în instanţă. Eu m-am opus, pentru că asta ar fi însemnat ca fetiţa să retrăiască toată drama prin care a trecut. Şi mă bucur mult că instanţa nu a fost de acord să cheme fetiţa în sala de judecată”. A fost singurul succes.

Mama a făcut un șoc când a auzit că, deși a fost găsit vinovat pentru agresiunea asupra fetiței, fostul ei soț e lăsat liber, doar cu obligația de a munci 70 de zile în folosul comunității.

Femeia încearcă să o ferească pe fată de el și să-i interzică fostului ei soț să o vadă. El are în continuare acest drept, după ce vor trece cei trei ani, perioada de supraveghere impusă de instanță.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate