blog-logo

Fotbalistul brașovean Adrian Drăgănoiu are nevoie de noi!

Fotbalistul brașovean Adrian Drăgănoiu are nevoie de noi!

Prietenul nostru Adrian Drăgănoiu (fost fotbalist din Liga 1 – jucator Steagu Rosu) are nevoie de ajutor. Sufera de o boala neurologica, care face ca parti ale corpului sa paralizeze. Din pacate, aceasta boala nu se poate trata, doar incercam stoparea ei prin utilizarea unor medicamente care se gasesc in import (Coreea de Sud, China).
Suma necesara este de 13.500 € pentru inceput si are nevoie cat mai repede de ea. Avand in vedere ca tratamentul de zi cu zi este oricum foarte scump, familia nu isi mai poate permite „luxul” celor 13.500€. Noi îi ajutam in continuare, dar singuri nu putem ajunge la acea suma, ne scrie Vlad Cioacă.

Alte articole:   Războiul parcărilor. Primăria notifică P&P să pună în aplicare noul program de tarifare

Adrian Drăgănoiu, care între primăvara lui 1995 şi  vara lui 1996 a îmbrăcat de 22 de ori tricoul FC Brașov, dar și la Precizia Săcele, pe postul de fundaș central. De mai mulți ani este profesor la catedra de fotbal a CSS Brasovia.

Suferă de cinci ani de zile de scleroză laterală amiotrofică. Dacă nu i se stopeaza avansarea bolii, într-un an nu va mai merge pe picioare.

Donaţii se pot face şi în următoarele conturi bancare, deschise la BRD pe numele Alexandru Drăgănoiu, tatăl lui Adrian.

  • Euro – RO86BRDE080SV72822900800
  • Lei – RO69BRDE080SV62214350800
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.