Tânără accidentată foarte grav pe strada George Barițiu

Tânără accidentată foarte grav pe strada George Barițiu

UPDATE Tânăra a fost transportată la București, cu o Ambulanță, la Spitalul Bagdasar Arseni. I s- aindus coma, iar la miezul nopții a intrat în operație.

UPDATE Tânăra accidentată este Ionela Damian, membru PSD Braşov şi fost şef de cabinet și director la MTS în perioada când senatorul Marius Dunca era ministrul Tineretului şi Sportului.

Un accident cu un pieton accidentat a avut loc cu puțin timp în urmă pe strada George Barițiu. Se pare că o persoană a fost lovită de un autoturism. Victima, conform unor martori, ar fi trecut strada prin loc nepermis.

Victima este o tânără, care se pare ca este inconștientă. La fața locului intervine echipajul SMURD de terapie intensivă cu medic. „Pacienta este in coma, a fost transportată la spital”, a precizat purtătorul de cuvânta al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, plutonier major Luiza Dănilă.

„Astazi, in jurul orei 13,45, o femeie in varsta de 34 ani, din Sanpetru, s-ar fi angajat in traversarea neregulamentara pe str. George Baritiu din municipiul Brasov, iar in dreptul imobilului nr. 4 a fost surprinsa si accidentata de un autoturism condus de un tanar de 22 ani din Brasov. In urma testarii conducatorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, au precizat polițiștii.

Circulația este blocată pe străzile Mureșenilor  – Barițiu, pe ambele sensuri de circulație.

Alte articole:   Bărbat accidentat în Masivul Ceahlău, adus cu elicopterul SMURD, la Brașov (Foto)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap