blog-logo

Colțea 1920 Brașov consilier tehnic la „Colina League Cup”

Colțea 1920 Brașov consilier tehnic la „Colina League Cup”

Ajuns la cea de-a patra ediție, turneul de fotbal al studenților de la Universitatea Transilvania, denumit „Colina League Cup”, va porni la drum luni, 22.10.2018. 20 de echipe s-au înscris la turneul din acest an și competiția se anunță una extrem de interesantă.

Astăzi, în Aula Universității Transilvania din Brașov a avut loc tragerea la sorți a grupelor competiției, eveniment la care au luat parte prorectorul prof. dr. ing. Daniel Munteanu dar și fosta vedetă a fotbalului brașovean, Marian Ivan, actualmente director general al clubului Colțea 1920 Brașov. Marian Ivan le-a vorbit studenților despre fotbal și despre importanța unei asemena competiții.

„M-am simțit foarte bine între studenți și mă bucur că există o astfel de competiție. Clubul Colțea 1920 Brașov este aproape de Colina League Cup și îi va sprijini pe cei de la Universitatea Transilvania în organizarea acestui turneu. I-am întâlnit pe reprezentanții echipelor și sper că am avut mână bună la tragerea la sorți pentru toate echipele. Important este ca ei să facă mișcare, să se simtă bine iar la jocuri să domine spiritul de fair-play. Trofeul Colina League Cup este unul foarte frumos, asemănător cu cel al Champions League și sunt convins că va fi o bătălie interesantă pentru acest trofeu” a declarat, directorul general al celor de la Colțea 1920 Brașov,  Marian Ivan.

Alte articole:   Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru că a omorât un animal sălbatic, iar altul a fost sancționat

Printre cele 20 de echipe participante se află și FC Internazionale, o formație care are în componență studeți care învață la Brașov în cadrul programului Erasmus+. În această echipă își fac loc studenți din Italia, Spania, Franța, Grecia, Portugalia, Serbia sau Macedonia.

Colina League Cup 2018 va debuta cu jocurile din grupă în data de 22.10.2018.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate