Prima Mașină Electrică de Curse din România, prezentată la Brașov

Prima Mașină Electrică de Curse din România, prezentată la Brașov

Adrenalină fără poluare!  Cox Motorsport a pregătit prima mașină electrică de curse din România, din dorință de a susține mobilitatea cu zero emisii și de a promova grijă față de mediul înconjurător.

Modelul VW Golf GTI transformat total într-o mașină electrică de curse este condus de către pilotul Sorin Ghisoi – campion național multiplu la competițiile de viteză în coastă și va fi prezentată la Brașov, la Hotel Kronwell.

Prima mașină electrică de curse care a sucit mințile campionilor de automobilism sportiv face parte dintr-un proiect eco, despre viitor. Mașina, transformată într-un bolid electric de curse de către cunoscutul inginer francez Marc Areny și echipa sa, va fi prezentată vineri într-un cadru restrâns, cu toate explicațiile acestei conversii inedite, alături de detalii despre ce se află sub capotă și cum s-a reușit această performanță în România.

Pe 13 și 14 octombrie are loc la Brașov (pe drumul spre Poiana Brașov) încheierea Campionatului Național de Viteză în Coastă 2018, etapă organizată de Mihai Leu, astfel că sâmbătă putem vedea cu toții mașină electrică de raliu în competiție!

Zero emisii, ieftin de întreținut, mașină electrică este viitorul! Drept consecință, FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv) anunța introducerea în competițiile de raliu și viteză în coastă de anul viitor (2019) o nouă clasă: pe cea electrică!

Anul acesta mașină a participat că deschizător de drum la 7 etape din CNVCD și la 2 din CNRD. De la anul va fi introdusă drept competitor în clasă electrică.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul Muncii: ,,Cer inspectorilor şefi ai ITM să iasă din locurile comode în care stau cu aer condiţionat şi să meargă în teren''
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.