Castelul Bran într-o nouă formă prin expoziţia „15 Keys to Secret Chambers”

Castelul Bran într-o nouă formă prin expoziţia „15 Keys to Secret Chambers”

Castelul Bran va putea fi văzut într-o nouă formă prin expoziţia „15 Keys to Secret Chambers” a designerului grafic Costin Alexandru Chioreanu ce va fi deschisă pe 13 octombrie,de la ora 12.00, în prezenţa autorului.

Expoziția “15 Keys to Secret Chambers” oferă vizitatorului prilejul de a descoperi Castelul Bran într-o nouă formă, una ivită prin căile imprevizibilului.

Camerele castelului vor imprima astfel o nouă percepţie privitorului, graţie lucrărilor expuse care vor transforma natura spatțului.

Perioada 13 octombrie–30 noiembrie va fi dedicată necunoscutului magic când oaspeții castelului sunt invitați să treacă prin 15 portaluri bidimensionale ce îi vor îndruma pe drumurile alese de instinct și rațiune.

Cele 15 chei pot trimite invitații către spații din castel care nu au mai fost pătrunse până atunci, iar unele dintre acestea pot atrage anumiți indivizi acolo pentru totdeauna. Umblă vorba în lume ca „imaginația e puntea dracilor către minte”, dar cum trăim în vremuri în care mai întâi cercetăm și apoi (poate) credem, n-avem decât să aflăm.

„15 Keys to Secret Chambers” este o expoziţie care adună lucrări ce au ca numitor comun magicul şi o atmosferă sumbră.

Despre Costin Alexandru Chioreanu

Născut în România, designerul Costin Alexandru Chioreanu este recunoscut, în principal, în afara granițelor pentru puterea sa de a exprima nevăzutul în termeni grafici.

Alte articole:   Ultimele bârfe pentru posturi vizate de liberalii brașoveni

Abilitățile lui Chioreanu in dimensiunea expresiilor vizuale au mers in tandem cu fervoarea pe care avut-o inca din copilarie fata de cea mai intunecata muzica, heavy metal-ul. Treptat, a ajuns sa se integreze printre acei idoli, compozitori de sonorităţi intunecate, iar astazi il gasim in cele mai înalte cercuri formate de muzicienii preocupati de astfel de latura.

În 2018, Costin Chioreanu sarbatoreste 15 ani de cand creaza sub numele Twilight 13 Media. “15 Keys to Secret Chambers” este titlul uneia dintre modalitatile de celebrare, care se intampla sa fie unica experienta de asa natura in plan local. Vorbim despre o expozitie care aduna lucrari ce au ca numitor comun o atmosfera sumbra si o amprenta a magicului, ivite din imaginarul unui artist care a simtit intotdeauna o deschidere catre miturile din Transilvania.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap