Procesul lui Florin Buliga a început cu o amânare. Când este următorul termen

Procesul lui Florin Buliga a început cu o amânare. Când este următorul termen

Pe 26 septembrie, Florin Buliga, judecat pentru uciderea soției sale și a celor doi copii, a apărut pentru prima dată în faţa instanţei, însă procesul a debutat cu o amânare pentru administrarea probelor.

Astfel, noul termen a fost stabilit pentru vineri, 12 octombrie.

Dosarul se judecă la Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, unde s-a decis și să se mențină măsura arestării preventive a lui Buliga.

Amintim că în noaptea de 26 spre 27 martie, bărbatul de 43 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia, fiica de 18 ani şi fiul de 13 ani, folosind o sabie.

În timpul anchetei, s-a stabilit că inculpatul era consumator de cannabis, fapt pentru care are un dosar penal și pentru consum ilicit de droguri.

De asemenea, s-a stabilit că a avut discernământ, doar că era scăzut, în momentul comiterii triplei crime, impunându-se un tratament medical.

Din acest motiv, Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a dispus, pe 14 iunie „măsura de siguranţă a obligării provizorii la tratament medical, după cum urmează: să urmeze în mod regulat tratamentul prescris de un medic de specialitate, în concordanţă cu afecţiunile psihiatrice reţinute în raportul de expertiză medico-legală nr.A1/5115/2018, întocmit de Institutul Naţional de Medicină Legală «Mina Minovici» Bucureşti, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Admitere liceu 2020. IȘJ Brașov a publicat lista cu numărul de locuri și mediile de admitere de anul trecut
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.