Procesul lui Florin Buliga a început cu o amânare. Când este următorul termen

Procesul lui Florin Buliga a început cu o amânare. Când este următorul termen

Pe 26 septembrie, Florin Buliga, judecat pentru uciderea soției sale și a celor doi copii, a apărut pentru prima dată în faţa instanţei, însă procesul a debutat cu o amânare pentru administrarea probelor.

Astfel, noul termen a fost stabilit pentru vineri, 12 octombrie.

Dosarul se judecă la Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, unde s-a decis și să se mențină măsura arestării preventive a lui Buliga.

Amintim că în noaptea de 26 spre 27 martie, bărbatul de 43 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia, fiica de 18 ani şi fiul de 13 ani, folosind o sabie.

În timpul anchetei, s-a stabilit că inculpatul era consumator de cannabis, fapt pentru care are un dosar penal și pentru consum ilicit de droguri.

De asemenea, s-a stabilit că a avut discernământ, doar că era scăzut, în momentul comiterii triplei crime, impunându-se un tratament medical.

Din acest motiv, Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a dispus, pe 14 iunie „măsura de siguranţă a obligării provizorii la tratament medical, după cum urmează: să urmeze în mod regulat tratamentul prescris de un medic de specialitate, în concordanţă cu afecţiunile psihiatrice reţinute în raportul de expertiză medico-legală nr.A1/5115/2018, întocmit de Institutul Naţional de Medicină Legală «Mina Minovici» Bucureşti, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”.

Alte articole:   Cât vor plăti părinții din 2020 pentru copiii care merg la creșele din Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap