Spărgători de magazine, depistați de polițiștii din Codlea

Spărgători de magazine, depistați de polițiștii din Codlea

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați de 35, respectiv 19 ani, din municipiul Codlea.

Polițiștii din Codlea, cu sprijinul colegilor de la acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare la imobilele de pe raza municipiului Codlea unde cei doi bărbați locuiesc. Activitatea a fost desfășurată în continuarea cercetărilor în cazul a două dosare penale, privind comiterea în noaptea de 3/4 octombrie a.c., a două furturi din societăți comerciale.

În urma perchezițiilor au fost identificate bunuri sustrase din cele două magazine.

„Astfel, polițiștii au probat activitatea infracțională a celor doi bărbați, care în noaptea de 03/04 octombrie a.c., ar fi pătruns, prin forțarea ușilor de acces, în sediile celor două societăți comerciale, de unde ar fi sustras telefoane mobile și aparatură electronică în valoare de aproximativ 15.000 lei, respectiv mai multe sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 3.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70% și restituit părților vătămate”, se precizează într-un comunicat de presă al IJP Brașov.

Alte articole:   Amenzi de 36.000 de lei de la Garda Forestieră pentru traficanții „aurului verde”

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate