blog-logo

VIDEO Ponta a lansat Pro România la Brașov

VIDEO Ponta a lansat Pro România la Brașov

Fostul premier Victor Ponta este prezent, la Brașov, pentru a lansa noua structură social-democrată.

El a anunţat principalele obiective ale partidului ce se declară „anti-Dragnea, dar nu şi anti-PSD, prioritare fiind oferirea unui guvern competent, obţinerea unui scor de 10% la alegerile europarlamentare, dar şi câştigarea prezindenţialelor viitoare, cu un candidat 100% social-democrat”.

Coordonatorul filialei județene este Mihai Sturzu, care a demisionat din PSD după un schimb public de replici foarte dure cu Liviu Dragnea.

Surpriza mea foarte plăcută este că, de câteva săptămâni încoace, sunt căutat de oameni din diverse medii. Și din mediul politic, foști sau actuali membri din PSD mă caută, oameni care au fost în PNL sau PDL. Pe cei din PC i-am moștenit. Soluția mea pentru Brașov nu este să caut CV-ul politic al omului, ci calitatea omului. Voi construi echipa de la Brașov cu oameni de încredere care vin de la un partid sau care acum intră în politică”, a declarat Sturzu, care a precizat că are în vedere și candidatura pentru postul de primar al Brașovului, la ultimele alegeri obținând aproximativ 10 procente pentru acest post, ca  independent.

Alte articole:   Chefi renumiți din România vă învață cum să gătiți acasă mâncărurile preferate. Azi, „tigaie” picantă

Printre persoanele prezente la întâlnire au fot prezenți fostul președinte al organizației municipale a PSD Brașov, Liviu Lupu, dar și consilierul județean PSD Paul Enache.

Distribuie dacă îți place!
 1. Mi-ar place sa iasa Sturzu ala primar. Si Ponta sau Dragnea presedinte. Doar asa m-as scarbi si m-as hotari sa plec dracu din tara asta. Ca deocamdata stau doar cu valizele pregatite. Nu stiu ce mai astept. Pana una alta, ma duc sa mananc o lamaie ca mi-e greata rau de la articol.

  Reply
  • M-am mai gandit. Astept pe dracu, aia astept. Cred ca sunt prost de mor. Tara a cazut in hau, nu se intrevad zori mai favorabili nici in urmatoarea suta de ani, neamprostia si ghertoismul e din nou trend national. Si eu astept sa iasa Ponta sau Dragnea presedinte ca sa vad ce se vede de pe Marte: ca traiesc intr-o buda. In care nu s-a mai tras apa de cel putin o suta de ani. De la Revolutie incoace sigur n-a tras apa nimeni. Nici lamaia nu mai are efect. Incerc cu o damigeana de visinata.

   Reply
 2. superb comentariu, dle Willy!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate