blog-logo

Gabriela Urse: Ne bucurăm că dl. Scripcaru promovează propunerile consilierilor locali PSD

Gabriela Urse: Ne bucurăm că dl. Scripcaru promovează propunerile consilierilor locali PSD

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, referitoare la transportul public de călători din municipiul Brașov, că există mai multe proiecte pentru dezvoltarea și eficientizarea acestuia.

Printre ideile expuse de domnia sa a figurat și ideea punerii la dispoziția elevilor a unor autobuze școlare. Mă bucur foarte mult că dl. primar George Scripcaru a îmbrățișat propunerea mea expusă în plenul ședinței Consiliului Local din 25 aprilie 2018 și că este decis să o implementeze, în avantajul nu doar al elevilor, ci al tuturor brașovenilor, pentru că astfel se va rezolva descongestionarea traficului rutier în Centrul Istoric al municipiului, precum și reducerea noxelor de la gazele de eșapament, în contextul în care știm cu toții problemele privind calitatea aerului din oraș, care au ajuns de notorietatea până la nivelul Comisiei Europene”, se precizează într-un comunicat de presă al consilierului local PSD Gabriela Urse.

Alte articole:   Au reînceput lucrările la „Drumul pe sub munte”

Aceasta spune că are convingerea că primariul George Scripcaru va da dovadă de „celeritate și va avea discernământul de a promova și alte propuneri ale consilierilor locali PSD”.

Urse a dat ca exemplu propunerea consilierilor locali PSD de împodobire a unor brazi de Crăciun și în cartierele din municipiul Brașov, nu doar în Piața Sfatului, pentru ca de atmosfera sărbătorilor de iarnă organizate din banii publici să beneficieze cât mai mulți brașoveni.

Distribuie dacă îți place!
 1. Sa zicem ca ar fi buna ideea doamnei consilier, dar cum poate fi ea aplicata in practica?!
  In primul rand sunt numeroase scolile unde nu se poate ajunge cu autobuzul pana in fata lor. Trecerile de pietoni sunt ocupate cu masini mici, nu ai pe unde traversa cum trebuie, mai ales la copii- cate accidente nu s-au intamplat de la inceputul anului.
  si mai este o problema, stimata doamna, sunt zeci, poate sute de parinti care prefera inghesuiala , traficul mare si alte neajunsuri decat sa nu isi lase copilul direct in curte de se poate cu masina cu tot.
  Pentru sarbatori e buna ideea,dar speram sa il convinga altcineva sau de ce nu dumneavoastra , ca Serbarile la Brasov incep tarziu, de ce ambitia pe 6 decembrie deschiderea lumintelor de la pomul din piata!?/
  De ce sa nu avem deschis cu zeci de chioscuri si oferte , jocuri, activitati in corturi pt copii, altele si altele, am dat exemplul Sibiului, noi suntem un oras de poveste??…povesti si minciunele.Plictisitor,poate si tot vin multi oameni, de ce,?/stau in Poiana, oras, imprejurimi, le place aicea, dar nu le oferim mare lucru.
  si pt brasoveni ar fi buna o organizare cum trebuie a Serbarilor si locatiilor de Iarna., Din 20 noiembrie pana in 15 ianuarie, ca sa ii primim si pe cei pe stil vechi si cu o oferta adecvata.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate