Tânăr din Cobor, reținut după ce a făcut scandal, apoi a intrat cu mașina în zidul unei case

Tânăr din Cobor, reținut după ce a făcut scandal, apoi a intrat cu mașina în zidul unei case

Un tânăr de 21 ani, din localitatea Cobor, a reuși să pună localnicii și Poliția pe jar după ce a comis mai multe fapte grave și a pus în pericol viața celor din jur.

El a a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore de de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz.

La sfârșitul lunii septembrie, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a provocat un scandal în fața unui magazin din localitate, după care s-a urcat la volanul unei mașini, deși nu avea nici permis de conducere, a intrat într-un zid, apoi a fugit.

„Acesta, la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, aflat în stare de ebrietate, a provocat scandal în timp ce se afla în fața unui magazin din localitate. După acest incident, tânărul, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe raza localității Cobor și a intrat în coliziune cu zidul imobilului cu nr. 186, provocând avarii atât vehiculului cât și imobilului”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu.

După incident, tânărul a ascuns autoturismul la ferma familiei sale și a fugit.

El a fost depistat și ulterior reținut pentru 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Braşov, iar în privinţa sa urmează a fi propusă instituirea unei măsuri preventive.

Alte articole:   Suspiciune de pestă porcină africană într-o gospodărie din Măieruș

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și conducere fără permis. Dosarul penal este instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.