blog-logo

Lui Neculaie nu i s-a aprobat recursul în casație în dosarul cu armele

Lui Neculaie nu i s-a aprobat recursul în casație în dosarul cu armele

Respinge, ca nefondat, recursul în casaţie declarat de inculpatul Neculaie Ioan împotriva deciziei penale nr.892/AP din 23 noiembrie 2017 a Curţii de Apel Braşov, Secţia Penală, pronunţată în dosarul nr. 17058/197/2016. Obligă recurentul inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 1 octombrie 2018”, este decizia magistraților de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pronunţată la începutul lunii.

Fostul patron al FC Brașov  și al platformei industriale de la ce a mai rămas din fabrica de autocamioane a fost condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.  Ioan Neculaie a deschis focul cu o arma de vanatoare pe fondul unei crize de nervi facute din cauza faptului ca unul dintre angajatii lui nu a fost in stare sa-i pregateasca cum trebuie masina.

Alte articole:   1.12.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus – 5,96 la mia de locuitori, în județul Brașov

Mai exact, milionarul isi dorea sa se relaxeze la o partida de vanatoare, intr-o padure de langa Brasov, insa in ultimul moment a vazut ca automobilul sau avea pana la o roata. Afaceristul a inceput sa tipe la angajatul sau, a scos arma si a inceput sa traga si in celelalte roti. Vecinii milionarului au auzit impuscaturile si au chemat politia, care a descins la fata locului. Ulterior, pe numele lui Neculaie s-a deschis un dosar penal, iar cauza a ajuns recent la Judecatoria Brasov.

Încă un dosar pe rol cu acelaşi obiect

Neculaie mai are pe rolul Judecătoriei Brașov un alt dosar, deschis anul trecut, tot pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Alte articole:   Diana Bosca: Din cei 30 de copii pe care-i am în clasa a II-a, la o școală din Săcele, doar șase se pot conecta la orele online

Din informațiile pe care le deținem la această oră, se pare că este vorba de faptul că au fost găsite în biroul lui Neculaie mai multe cartușe Makarov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.