Tu știi care sunt avantajele pe care ți le oferă o agenție de recutare?

Tu știi care sunt avantajele pe care ți le oferă o agenție de recutare?
Cu toţii ne dorim o viaţă mai bună, iar acest lucru îl putem obţine  căutând un loc de muncă. Unii apelăm la diferite cunoştinte, rude sau prieteni, o soluţie nu tocmai potrivită pentru că aceştia nu au experienţa necesară pentru a trasa un parcurs profesional, aşa cum poate face o agenţie de recrutare.

Avantajul agențiilor de recrutare

O agenţie de recrutare prezintă avantajul oferirii unor servicii de calitate care te ajută să ajungi acolo unde îţi doreşti prin metode legale şi într-un timp scurt. Serviciile oferite de o agenţie de recrutare contracarează impedimentele ce pot apărea în momentul în care decizi să te angajezi în străinătate.
Agenţiile de recrutare promovează fiecare candidat în parte, oferind consilierea şi orientarea de care acesta are nevoie în momentul în care vine la înscriere.
Prin intermediul consultanţilor, candidatilor li se prezintă o viziune clara asupra parcursului lor profesional şi li se trasează un plan de carieră care să îi mulţumească. În plus, o agenţie de recrutare este mai atentă în a acorda sugestii pe parcursul procesului de selecţie legate de îmbunătăţirea CV-ului, prezentarea la interviu, informaţii despre piaţa muncii şi creşterea şanselor de angajare.

De ce o agentie de recrutare?

Ai trimis CV-ul în zeci de locuri si inca nu ti-ai gasit un job sau poate ca nu ai timp sa incepi sa iti cauti singur un job? Atunci poate ar trebui sa apelezi la o agentie de recrutare.

Alte articole:   Al treilea incendiu de vegetaţie în ultimele 24 de ore

Agentiile de recrutare au scopul de a recomanda companiilor candidatii care se potrivesc profilului cautat.

O  agentie de recrutare ofera candidatilor acces la o varietate mare de joburi deoarece multe dintre aceste joburi sunt promovate exclusiv de agentiile de recrutare.

Cum functioneaza o agentie de recrutare?

Candidatii care apeleaza la o agentie pot beneficia si de consiliere in cariera –  evaluarea si optimizarea CV-ului, sfaturi pentru a te pregati pentru procesul de recrutare, solutii si sugestii daca vrei sa iti schimbi domeniul de activitate.

Clientul agentiei de recrutare este angajatorul. Agentiile de recrutare nu percep taxe pentru pentru serviciile prestate candidatilor, deci nu va costa nimic sa depuneti CV-ul in baza lor de date. Companiile angajatoare sunt cele care platesc comision.

Beneficiile angajatului

„Principalul argument in favoarea agentiilor de recrutare consta in faptul ca acestea au de multe ori acces la o varietate mare de joburi, iar consultantii te vor sustine pe parcursul procesului de selectie. Astfel, candidatii nu mai pierd timpul depunând CV-uri către nişte firme care s-ar putea să nu aiba nevoie de personal în acel moment sau parcurgând paginile de anunţuri ale ziarelor în fiecare zi, iar angajatorii au siguranta că vor gasi persoane calificate pentru postul oferit”, spun reprezentanţii Agenţiei Human Solutions.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap