Expoziția ,,Dincolo de gard”, în Parcul Titulescu

Expoziția ,,Dincolo de gard”, în Parcul Titulescu

Astăzi, 1 octombrie 2018, de la ora 14.00 pe espalnada din Parcul Titulescu (vizavi de Corpul T) va avea loc vernisajul expoziției ”Dincolo de gard”, ce are drept fundament proiectele de sociologie vizuală realizate de studenții de la secțiile de Asistență Socială și Sociologie, din cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare a Universității ”Transilvania”.

Afată la ce-a de a III-a ediție, expoziția își propune să onoreze deschiderea anului universitar și să reprezinte totodată un eveniment cultural al universității în cadrul comunității locale.

Temele expoziției au rezultat din cele câteva „lumi” distincte identificate în mărturisiri și ele vizează copilăria, adolescența, tinerețea, viața de adult și bătrânețea.

Mărturisirile celor intervievați sunt despre muncă, sacrificii, realizări, dar și a revoltei, ăn căutarea sensului a ceea ce a fost trăit.

Există ceva care leagă relatările între ele. Este vorba de faptul că fiecare exprimă nevoia de unificare, unificare ce urmează multiplicărilor la care orice om se dedă în cursul vieții, pentru a face față realității sociale.

Expoziția va putea fi vizionată  în perioada 1-28 octombrie 2018.

 

Alte articole:   Brașovul, în topul tranzacțiilor imobiliare din România
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap