blog-logo

Un militar de la UM din Ghimbav, găsit mort în post

Un militar de la UM din Ghimbav, găsit mort în post

11.55 Maistrul militar clasa a II-a Miclea Alexandru, din cadrul Batalionului 206 Artilerie Antiaeriană “General Mihail Lăcătușu” de la Ghimbav, Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa” din Brașov, a fost găsit decedat duminică, 30 septembrie, în jurul orei 10.00, la ieșirea din serviciul de zi pe punctul de acces în unitate.

Incidentul a fost constatat de către ofițerul de serviciu pe unitate, care a aplicat de urgență procedurile cerute în această situație.

Astfel, a fost anunțat serviciul de ambulanță la numărul unic 112, iar o echipă medicală s-a prezentat la locul incidentului și a constatat că militarul a decedat în urma unei plăgi prin împușcare în zona tâmplei.

De asemenea, a fost informat, conform procedurilor legale, Parchetul militar Brașov, care a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului.

Alte articole:   Fabulație sau eroare? Allen Coliban vrea transport pe șine Brașov - Sânpetru

Maistrul militar clasa a II-a Miclea Alexandru avea 48 de ani, era căsătorit și avea un copil. Militarul era angajat al batalionului din anul 2008 și în Ministerului Apărării Naționale din anul 1992. Militarul nu avea misiuni în teatrele de operații, iar la ultimul control psihologic din luna iulie 2018 a fost declarat apt.

La nivelul unității militare s-a constituit o comisie de cercetare internă. Conducerea unității militare exprimă sincere condoleanțe familiei îndoliate.

11.00 Un militar de la unitatea din Ghimbav a murit după ce s-a împușcat în cap, în timpul serviciului, conform unor surse neoficiale. Bărbatul a fost găsit fără suflare în această dimineață și se pare că este vorba desrep o sinucidere.

Din primele date, bărbatul avea 48 de ani. El s-ar fi închis în birou și s-ar fi împușcat. A fost deschisă o anchetă coordonată de Parchetul Militar Brașov de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

Cadrele medicale de la Ambulanţă au fost solicitate să intervină în cazul bărbatului, dar echipajul care a preluat cazul nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Directorul Ambulanţei Braşov, David Levi, a declarat, pentru mediafax.ro, că medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Alte articole:   Hărman și Cristian revin în scenariul galben de infectare cu coronavirus

„Bărbatul a fost găsit împuşcat în zona capului, iar leziunile au fost incompatibile cu viaţa. Noi am fost solicitaţi în jurul orei 10.00”, a declarat Levi.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate