blog-logo

Handbal: ASC Corona Brașov a câștigat partida împotriva CSM Galați

Handbal: ASC Corona Brașov a câștigat partida împotriva CSM Galați

Meci bun pentru handbalistele Coronei Brașov, care au învins la 10 goluri diferență în partida cu sportivele de la CSM Galați (scor 31 – 21, 17 – 12 la pauză ), în etapa a patra a Ligii Naționale de Handbal Feminin.

Chiar dacă meciul a început cu Corona dând şanse adversarelor să se apropie pe tabelă, handbalistele Braşovului s-au aflat în permanenţă la cârma jocului, unul în care tehnicianul Ion Crăciun a avut ocazia să introduca în teren întreaga echipă. Pentru Corona au marcat: Dmitrovic 7, Vetkova 5, Chiper 4, Lopataru 3, Bucur 2, Tîrcă 2, Ciuciulete 2, Chiricuţă 2, Tămaş 2, Buceschi 1, Neagu 1.

Alte articole:   VIDEO De unde se descarcă și cum poate fi folosită aplicația Check DCC, pentru verificarea și validarea certificatului verde COVID

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a cdeclarat că este mulţumit de  faptul că meciul i-a dat şansa să vadă în teren toate jucătoarele: „A fost un  joc un pic mai uşor, în care au jucat toate fetele, dar mai avem multe lucruri de pus la punct, pentru că încă omogenizarea grupului nu este făcută şi de asta şi apar fluctuaţiile în timpul meciului. Nu am însă ce face, trebuie să bag toate jucătoarele, pentru că dacă nu simt terenul şi dacă nu intră la presiune şi stres le vom câştiga destul de greu. Presiunea e mare la echipă, ne dorim foarte mult să câştigăm fiecare joc, şi nu toate fetele sunt obişnuite cu astfel de ritm. Avem fete care vin de la echipe la care atunci când jucau în deplasare se plimbau. Ei bine, la Braşov nu este aşa, aici orice joc pe care îl avem trebuie să îl câştigăm, sau măcar să se vadă că ne batem să îl câştigăm. Câteva fete au înţeles repede asta, dar avem şi fete care încă nu arată acest lucru şi trebuie să le facem să înţeleagă acest lucru. Pun însă toate astea pe seama tinereţii, dar aşa cum le creştem aşa o să le avem…”. 

Liga Naţională intră în pauză competiţională până în 7 octombrie, atunci când Corona va juca în deplasare la Bistriţa.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate