blog-logo

Încă o tragedie pe DN13, între Rotbav și Măireuș

Încă o tragedie pe DN13, între Rotbav și Măireuș

9.00 „În jurul orei 6,40, un barbat in varsta de 43 ani din loc Rupea a condus un autoturism marca Dacia Logan dinspre Rupea catre Brasov. Mașina a derapat, parasind partea carosabila si s-a rasturnat de mai multe ori.
In autoturism se aflau cinci persoane, dintre care una a decedat, celelalte fiind transportate la spital pentru ingrijiri. Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. S-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava”,  a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

7.38 În masina se aflau cinci persoane. Vor fi transportate trei victime la spital, cea de a cincea persoana nu a avut de suferit în urma accidentului.

Alte articole:   Începe etapa a treia a Programului Rabla pentru electrocasnice

7.25 Inspectoratl pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov intervine în această dimineață pentru a acorda primul ajutor victimelor unui accident rutier care a avut loc pe DN13, între Rotbav și Măieruș.

Este vorba despre o mașină răsturnată in afara părți carosabile. DIn păcate, o persoană a decedat si alte două victime conștiente, cu rani ușoare, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, plutonier major Luiza Dănilă.

La dașa locului acționează două echipaje SMURD si un echipaj de la Ambulanță, precum și un echipaj de descarcerare.

Foto: Arhivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate