blog-logo

Ghișe vrea să candideze ca independent la Parlamentul European

Ghișe vrea să candideze ca independent la Parlamentul European

Fostul primar al Brașovului, Ioan Ghișe,  a anunțat că vrea să candideze ca independent la alegerile din mai 2019 pentru Parlamentul Eeuropean.

„Cred în vocatia europeana a Romaniei și am militat 27 de ani pentru acest crez, în functii de demnitate alese: consilier municipal, consilier judetean si primar al Brasovului, deputat si senator in Parlamentul Romaniei.
Competenta politica, cinstea si patriotismul sunt valorile care m-au calauzit in cariera politica si pe care le voi promova si in Parlamentul European. Conditia candidaturii ca independent presupune strangerea a minimum 100.000 de semnaturi de la sustinatori. Va solicit Dumneavoastra, cetatenilor romani care aveti incredere in mine, sa ma ajutati in acest demers de strangere a semnaturilor”, spune Ghișe.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Avantajele unui apartament cu finisaje premium în oferta standard
  1. Si ce ai facut tu, Ghise pt brasoveni si romani in 20 de ani de politica/? nimica, dar nimica concret. Ai mancat paine scumpa si degeaba, mars si revino la catedra, munceste ca profesor cum ai fost, ca tot o sa ai o pensie de nesimtit de politician, nu de prof., modesta.
    La munca gunoaielor!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate