blog-logo

Elevii din județ vor beneficia de consultații gratuite acordate de medicii Spitalului de Copii

Elevii din județ vor beneficia de consultații gratuite acordate de medicii Spitalului de Copii

De la 1 octombrie, medicii Spitalului de Copii Brașov vor acorda consultaţii gratuite elevilor din toate unităţile de învăţământ din municipiu şi din judeţ.

Aceast program se va efectua în urma unui protocol de colaborare între Spitalul Clinic de Copii, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov şi Consiliul Judeţean Braşov pentru asigurarea unor servicii medicale gratuite pentru elevii școlilor din municipiul şi din judeţul Braşov.

Protocolul de colaborare va fi valabil în perioada 1 octombrie 2018 – 1 octombrie 2019, cu posibilitate de prelungire, se arată în documentaţia Hotărârii de Consiliului Judeţean aprobată miercuri.

Consultaţiile se vor face conform unui orar stabilit cu conducerea şcolii şi cu acordul scris al părinţilor sau al reprezentanţilor legali ai copiilor.

Alte articole:   Două medalii de bronz pentru floretiștii brașoveni

Programul a fost propus de Comisia de Sănătate a Consiliului Județean încă din luna iulie. Membrii comisiei au precizat la momentul respectiv, că au obţinut acordul a 17 medici, care să facă astfel de consultaţii gratuite în şcoli, în sistem de voluntariat.

Potrivit membrilor comisiei, cel puțin 5.000 de elevi din clasele primare ar urma să beneficieze de consultaţiile gratuite.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.