blog-logo

Polițiștii brașoveni donează sânge pentru semenii lor

Polițiștii brașoveni donează sânge pentru semenii lor

Peste 40 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov s-au mobilizat, marți, și au participat la o acțiune de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sangvină Brașov.

Centrul de Transfuzii Sanguine din Brașov se confruntă cu o lipsă acută de sânge, iar cei 43 de polițiști din municipiile Brașov și Codlea au decis să vină și în acest fel în ajutorul societății, și să sprijine bolnavii care au nevoie de transfuzii.

Acțiunea va continua și miercuri, când și alți polițiști din județul Brașov vor participa la această misiune aparte.

Sperăm astfel să putem contribui și prin această metodă la salvarea de vieți și îi încurajăm pe toți cei disponibili să se alăture campaniei de donare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Foto: arhiva/coronapress.ro

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   41 de misiuni ale ISU, în 24 de ore
  1. Foarte frumos dar jandarmii le-au luat-o inainte pe 10 august la Bucuresti cand ne-au luat grupa sanguina dupa ora 23 la peste o suta de mii de insi. Si care nu a stat a fost cautat pana spre dimineata pe strazile din jurul Pietii Victoriei. Vreo 800 care au „donat” mai mult s-au dus sa se „laude” pe la Parchet . Detalii pe YouTube si facebook. Si azi, maine in rechizitoriu ca se pare ca dl. Lazar e pe val. Pam, pam!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.