Creșă nouă la Codlea, realizată cu fonduri primite prin PNDL

Creșă nouă la Codlea, realizată cu fonduri primite prin PNDL

Primarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean, a anunţat că în data de 11 septembrie 2018, în temeiul Legii privind achizițiile publice, s-a încheiat contractul de lucrări pentru executarea proiectului „Înființare creșă de stat în Municipiul Codlea”.

„Acest obiectiv vital pentru comunitatea noastră se realizează, în principal, cu fonduri guvernamentale atrase de către administrația publică codleană prin implementarea etapei a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), dar și cu fonduri de la bugetul local. Conform contractului, executantul se obligă să realizeze această lucrare în termen de 33 de luni de la data specificată de începere a lucrării. Executarea contractului începe după constituirea garanției de bună execuție, predarea amplasamentului și emiterea ordinului de începere a execuției. În ciuda atacurilor constante ale adversarilor politici, colaborarea excelentă dintre mine și domnul viceprimar Mihai Cîmpeanu produce, iată, rezultate pozitive pentru comunitate”, spune edilul şef al codlenilor.

Creşa cu o capacitate de 100 de locuri, va fi construită în următorii doi ani, iar valoarea investiţiei este de 6,7 milioane de lei, spunea, vara trecută într-o conferință de presă, viceprimarul Codlei.

Alte articole:   Până în 4 septembrie brașovenii pot solicita înscrierea în Registrul electoral pentru alegerile locale
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate