blog-logo

Expoziția „Un secol de artă braşoveană.1815-1918”, la Muzeul de Artă

Expoziția „Un secol de artă braşoveană.1815-1918”, la Muzeul de Artă

În perioada 28 septembrie – 11 noiembrie 2018, la Muzeul de Artă Braşov va fi prezentată o expoziție despre evoluția artei brașovene, denumită „Un secol de artă brașoveană. 1815-1918”.

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 28 septembrie, ora 13.00, la sediul Muzeului de Artă Braşov din B-dul. Eroilor nr. 21 (lângă Hotel Capitol).

Expoziţia prezintă evoluţia artei braşovene, dar şi a fotografiei la Braşov, în secolul XIX şi la începutul secolului XX, perioadă de tranziţie spre modernitate.

În expoziţie figurează 53 de lucrări de pictură, grafică şi sculptură selectate din colecţia Muzeului de Artă Braşov, a muzeelor partenere şi din colecţii particulare braşovene, opere a 18 artişti braşoveni sau activi la Braşov, precum şi un panou dedicat fotografiei braşovene.

Alte articole:   Două străzi din Cristian rămân fără gaze naturale

Evenimentul cultural este organizat de Muzeul de Artă Brașov în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Național Brukenthal, Muzeul Naţional Secuiesc Sfântu Gheorghe, Muzeul Municipiului București și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.